Skriv för oss

Sidbild Skriv för oss - Skriv för oss

Teams Olli är en säker plats för dem med ett spelproblem som vill bli bättre. Denna webbplats är också för dem som vill lära sig mer om skadorna som spelautomater kan ge och de senaste sätten att bekämpa detta problem som orsakar kaos i otaliga familjer.

Här tror vi att ett av de bästa sätten att bekämpa dessa fall av missbruk är att vara öppen om det och låta dig berätta för din egen historia.

Teams Olli är stolt över att säga det, om du vill berätta för oss hur ditt missbruk av spelautomater började kan du göra det här i den här bloggen genom att skicka en bit som beskriver din historia med spelautomater, spel och missbruk.

Du hjälper andra att förstå den svåra vägen du var på, eller fortfarande går igenom. Samtidigt lär du många läsare hur du hanterar problemet för att hålla ditt missbruk i schack.

Men om du vill berätta något om hur du kom ut ur problemet eller om du bara vill marknadsföra ditt arbete, är du välkommen att skriva för oss.

Vi bryr oss om var och en av våra läsare och vårt mål är att lära dig det bästa och säkraste sättet att spela på spelautomater, ha kul och njuta av rushen, men utan att utveckla någon typ av missbruk. Din berättelse kan hjälpa oss att uppnå vårt mål.

Skriv för oss, och dela dina tankar med Teams Olli community, nu!