Rhythm Scroll-Old King Cole Spelautomat: Gratis spel och recensioner

gambling machine 4926  340 1 - Rhythm Scroll-Old King Cole Spelautomat: Gratis spel och recensioner

.

.
Beskrivningen och idén om ?? spelet

.
Rhyming Reel-The Old King Cole Slot Machine är det perfekta sättet. Att välja en 20-anständig pay-line slot och 5 hjul kommer att vinna otroliga priser, om turen är vid din sida. En icke-progressiv slotdesign består av ett minispel bestående av en scatter-symbol och en wild-symbol för att vinna en jackpott på upp till 12 500 euro. Det finns också ett stort antal gratissnurr att dra nytta av. Det finns många slots för att inspirera spelare, inte bara för att välja teman, men särskilt som Cadance Reel-den gamla King Cole ger enorma generösa priser. En serie slots, uppenbarligen inklusive Cadence Scroll-Old King Cole är en av de mest populära produkterna online.

Symboler

.
Sloten tar denna gamla låt som tema och förvandlar den till ett föremål för dyrkan, en online slot för stora fans. En gammal låt, men en helt modern slot full av alla funktioner, spelare letar efter var och en av dem. Den perfekta kombinationen av pokerrelaterade symboler, den gamla kungen Coles viktiga ikon, guld-CD:n, kronan och fler överraskar dig varje omgång. Rhyming Reel-The Old King Cole Slot Machine väntar på dig med alla överraskningar och varje spinn- och ljudeffekt tar dig med på din resa, som kan vara oändlig, eftersom det roliga är mer än garanterat. Missa inte den dubbla wild-symbolen och den viktigaste symbolen i spelet.

Betalning

.
Rhyming Scroll-The old King Cole är en mycket generös spelare som kommer att kunna utnyttja sina egenskaper fullt ut och du behöver inte investera stort kapital för att få en bra avkastning. Du kan satsa minst 1 cent och upp till 50 cent, varje token och Cadence Scroll-Old King Cole. Naturligtvis kan du satsa upp till 10 tokens per rad, så du får 100 euro per turrunda. Detta kommer att få dig omedelbart att förstå att slots är lämpliga för spelare som bara letar efter kul, men också för höghastighetsspelare som alltid letar efter stor avkastning. På grund av wild-symbolen kan du ersätta alla andra symboler i den vinnande kombinationen av Cadence Scroll-Old King Cole, om det inte finns tillräckligt, under gratissnurret, kommer du att ha en extra wild-symbol för att ytterligare öka dina chanser att vinna (CD-guld). Om du är i ett normalt spel från 3 till 5 kronor kommer du att ha 12 gratissnurr och multiplikatorer, vilket kan vara upp till 7 gånger. Det finns också klassiska riskfunktioner, och även Cadance Scroll-Old King Cole låter dig försöka dubbla eller fyrdubbla de vinnande kombinationerna, gissa bara färgen eller kostymen på det dolda kortet.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *