Retro Scroll-Extreme Hot Slot Machine: Gratis spel och recensioner

slots 5309370 1280 720x471 - Retro Scroll-Extreme Hot Slot Machine: Gratis spel och recensioner

.

Beskrivning och idéer av spelet

.
När du vill leva med starka känslor måste du välja rätt slot att använda och prata om retrorullen 5-hjuls extrem varm spelautomat hela dagen, du är alltid säker på att du gjorde rätt val. Det finns många chanser att vinna med 30 konstgjorda linjer. Mikrospel har lagt till scatter- och wild-symboler för att öka dina chanser att vinna samtidigt. Du kommer att ha gratissnurr, som alla är en jackpot, och du kommer alltid att ha rätt att spela ett pris, som kan vara så högt som 37 500 euro. Missa inte chansen att spela med Retro Scrolls – det är extremt varmt, du kommer aldrig att ångra det. Om du är redo att spela den här gången är en varm och kryddig slot lämplig för alla typer av spelare. Spänning och kul i kombination med stora utgifter är lobbyn i retrorullen.

Symboler

.
En plats kan betraktas som en klassiker, men det ger ett nytt sätt att i alla fall grafiken är snäv och till och med ljudnivån. Kort sagt, Retro Scrolls-Extreme Heat kommer att vara bra, oavsett om du är ett nostalgiskt klassiskt spel eller en modern spelare. De nuvarande symbolerna är de mest kända bland dem: sju, barer, fruktsymboler och speciella symboler, vilket kommer att öka det roliga med retro scroll-spelets upplevelse-extremvärme. Wild-symbolen och scatter-symbolen ger dig gratissnurr och x2-multiplikatorer, kom inte ihåg att mikrospelet ger dig en förklaring av förmågan att snurra på de hjul du vill ha. Det är inte lätt att jämföra denna spelautomat med andra, vilket gör den faktiskt unik.

Betalning

.
Betalning är den viktigaste delen av retro reel-extreme hot slot maskin. Du kan välja värdet på tokens mellan en cent och 25 cent för att satsa upp till 15 tokens på de 30 betalningsraderna som står till ditt förfogande. Kort sagt, alla spelare kommer att satsa på att spela retrorullar -extremt heta. Wild-symbolen är ””, som kan ersätta alla andra symboler i kortplatsen utom scatter-symbolen. Samma scatter-symbol, när den visas minst 3 gånger, ger dig gratissnurr, från 10 till 20 som maximalt. Det finns också mycket generösa gratisspel som kommer att öka din bonus. Retro Scroll-Extreme Heat är en uppsättning klassiska funktioner och de bästa tekniska innovationerna, vilket ger spelarna utmärkta kvalitetsprodukter i varje ögonblick.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *