Blackjack regler

slot machine 159972  340 - Blackjack regler

.
Om du letar efter black jack-regler kommer den här artikeln att klargöra alla misstänkta spelbeteenden och poäng. Det finns inte många regler, men även om det finns få black jack-regler är de mycket viktiga, och varje regel visar sig vara avgörande för din framgång. Vi kommer först att förklara värdet på varje kort, och sedan genom att byta från fästet, klicka till de viktigaste spelalternativen, till exempel split, double drop och försäkring, och flytta till alla andra black jack-regler.

Kort

.
Grunden för alla svarta domkraftsregler är kortets värde. Lagra följande innehåll: Ace kan vara värt 1 eller 11; talvärdet är 10; kortets återstående motvärde (till exempel 6 är 6). När det gäller esset, den svarta jackregeln, kan du välja värdet enligt den erhållna poängen och önskat värde.

Satsa och spela spelet.

I början av spelet stipulerar reglerna för black jack att du måste göra ett obligatoriskt spel innan korten behandlas. Detta spel befaller den berörda spelaren att starta spelet. När alla spelare har placerat sina insatser kommer var och en av dem att få två kort, men enligt black jack-regeln kommer dealern att få ett ansikte mot ansikte-kort och ett överläggskort, som kommer att visas i slutet av spelarens tur. Baserat på den erhållna poängen bestämmer varje spelare om han vill be om ett annat kort (träff) eller stopp (stativ). Om spelarens poäng är 21, kommer de två första korten (till exempel A, J) att hålla den svarta jackpoängen, vilket är den högsta poängen. Black Jack-reglerna stipulerar att denna typ av dubbla kortpoäng kallas en naturlig svart jack pestle. Om poängen inte är lämplig för spelaren tillåter den svarta jackregeln spelaren att ringa träffen tills den bestämmer sig för att stanna eller förstöra (krasch, det vill säga över 21).

Spelalternativ (split, double down, försäkring)

Blackjack Försäkring

.
Black Jack-regeln ger vissa spelalternativ, och spelare kan bestämma om de ska använda dem. Ett av de olika alternativen som tillhandahålls av black jack-regeln är ”split”, vilket gör att du kan dela en hand med två lika kort i två olika matcher (till exempel om spelaren initialt får 6 + 6, svart jack Reglerna föreskriver att han kan dela dem för att göra två olika spel i samma hand, lägga till satsningar till de spel som redan gjorts). Ett annat spelalternativ som tillhandahålls av black jack-regeln är ”dubbelspel”. Om de två första korten får mellan 9 och 15 poäng, men du lovar att bara få ett kort till, kan du dubbla ditt spel. Slutligen stipulerar black jack-regeln att om dealern inte upptäcker att kortet är ett trumfkort ger det möjlighet till försäkring. Genom att säkerställa (betala hälften av insatsen) kommer spelaren att vinna dubbla försäkringspremien om dealern visar den naturliga blackjacken. Annars kräver black jack-reglerna att spelare förlorar försäkringskostnader.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *